Este sábado iremos a Casa Trabazo, na Estrada, que é un dos cocidos de mais sona da Galiza, e tuvemos que encargar xa fai moito tempo. Quen non poida vir, pode regalar os olhos con esa foto y cantar aquelas cancións apropiadas para a sobremesa de un bó cocido, que se poden ouvir aqui. Fai un tempo, Colineta adicou crónica gastronómica a Casa Trabazo e outros sitios da Estrada, o que sempre é garantía. Tamén cocinasexi nos fala de Casa Trabazo, en este caso sobre o seu "Menú de verán"
Total de visualizações de página
quarta-feira, 25 de outubro de 2006
Tempo de Cocido e vinho tinto
Este sábado iremos a Casa Trabazo, na Estrada, que é un dos cocidos de mais sona da Galiza, e tuvemos que encargar xa fai moito tempo. Quen non poida vir, pode regalar os olhos con esa foto y cantar aquelas cancións apropiadas para a sobremesa de un bó cocido, que se poden ouvir aqui. Fai un tempo, Colineta adicou crónica gastronómica a Casa Trabazo e outros sitios da Estrada, o que sempre é garantía. Tamén cocinasexi nos fala de Casa Trabazo, en este caso sobre o seu "Menú de verán"
Assinar:
Postar comentários (Atom)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ResponderExcluirm mi amor
como queiro estar alliiiiiiiiiiiii
voy a intentarlo hasta el ultimo momento